• Boka online
  • 031-13 43 00

    mån-tor 8.00-18.00
    fre 8.00-17.00

Vi expanderar kraftigt och söker därför fler B2B-säljare

Om företaget

Travel Service startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service genom att alltid bry oss lite extra om våra kunder. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 25 anställda och över 120 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit skall vi ha skoj!

Travel Service erbjuder företag tjänster inom fyra expertområden; Affärsresor, Mässresor, Event/Möten/Konferens och som Air Broker. Mer information hittar du här: www.travelservice.se

Vi sitter i supermoderna och ljusa lokaler mitt på Avenyn i Göteborg där vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri, vilket vi ser att även du är.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som B2B-säljare hos Travel Service innebär att du, som en del i vår säljgrupp, aktivt arbetar med att finna nya affärer och leads till vår organisation bland både nya och befintliga kunder.

Tjänsten är heltid.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning och som kan hantera en aktiv bearbetning med telefonen som verktyg, såväl befintliga som nya kunder.

Som person är du kommunikativ och att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, ser vi som en självklarhet. Du är en person som är lösningsorienterad, serviceminded, social och positiv. Engagemang och vilja att lyckas är två ingredienser som gör att du kommer att passa in hos oss.

För att lyckas är det avgörande att du är tävlingsinriktad, öppen, orädd och har ett utpräglat affärsmässigt sinne.

Vad Travel Service erbjuder dig

Som B2B-säljare hos Travel Service kommer du att arbeta på ett expansivt bolag tillsammans med engagerade kollegor i en rolig och stimulerande arbetsmiljö där du arbetar framtids- och lösningsorienterat, allt för kundens bästa.

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Tjänsten är placerad på kontoret på Kungsportsavenyn i Göteborg.

Ansökan

Fyll i formuläret här intill. Glöm inte att bifoga ett personligt brev och meritförteckning med eventuella referenser.
Ansvarig för rekryteringen är Peter Lust, Travel Service, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg.
För frågor och mer info rörande tjänsten, ring på telefon 031-13 43 00.
Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

 

Travel Service i Göteborg AB är en fullservice resebyrå med experter inom Affärsresor, Eventresor, Gruppresor & Konferenser, Air Broker, Mässresor, DMC (Travel Service är officiell Destination Management Company för Göteborg via Göteborgs Convention Bureau). Företaget innehar IATA licens, ställda garantier till kammarkollegiet samt innehar AAA rating och högsta kreditvärdighet hos UC.

 

 

Ansökan