• Boka online
  • 031-13 43 00

    mån-tor 8.00-18.00
    fre 8.00-17.00

Vi söker projektledare för Konferens- och Affärsresor

Om företaget

Travel Service startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service genom att alltid bry oss lite extra om våra kunder. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 25 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit skall vi ha skoj!

Vi sitter i supermoderna och ljusa lokaler mitt på Avenyn i Göteborg där vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri, vilket vi ser att även du är. Vi arbetar mot högt uppsatta mål och har en stark teamkänsla och unik affärsstruktur som har skapat möjlighet för en expansiv utveckling. Nu söker vi en affärsdriven projektledare som vill bli en del av vårt team.


Om tjänsten som projektledare

I rollen som projektledare på Travel Service är du ansvarig för att paketera och leverera kundanpassade gruppresor, konferenser och event med allt ifrån fem till ett par hundra deltagare.

Du arbetar med både befintliga och nya kunder och driver arbetet från ax till limpa med start vid behovsanalysen, genom hela säljprocessen och vidare under leveransen och uppföljningen av varje arrangemang.

Du arbetar både konsultativt och kreativt tillsammans med dina kunder och dina kollegor och du förväntas vara relationsskaparen och kreatören i våra kundprojekt.

I din roll är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål och agerar konsultativt för att skapa möten och konferenser i världsklass.


Din profil

Vi söker dig som alltid vill ge dina kunder en fantastisk upplevelse. Du är lyhörd inför både små och stora kunders behov och önskemål och strävar alltid efter att överträffa dessa. Du förstår tack vare din erfarenhet från resebranschen vikten av en grundlig behovsanalys för att kunna skapa de bästa lösningarna. Vi ser att du tidigare har arbetat med paketering av affärsresor där du fungerat som spindeln i nätet vilket gett dig en god förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt.

Goda kunskaper i Amadeus är mycket meriterande och goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav.

 

Vad Travel Service erbjuder dig

Som projektledare hos Travel Service erbjuds du en utmanande tjänst på ett expansivt bolag i en spännande bransch. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en rolig och stimulerande arbetsmiljö där du arbetar framtids- och lösningsorienterat, allt för kundens bästa.

 

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Tjänsten är på heltid.
Du kommer bli placerad på kontoret på Kungsportsavenyn i Göteborg.


Ansökan

Fyll i formuläret här intill. Glöm inte att bifoga ett personligt brev med meritförteckning och referenser.
Ansvarig för rekryteringen är Jessica Holloway, Travel Service, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg. För frågor och mer info rörande tjänsten, ring Jessica på telefon 031-719 10 00.
Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

 

Travel Service i Göteborg AB är en fullservice resebyrå med experter inom Affärsresor, Eventresor, Gruppresor & Konferenser, Air Broker, Mässresor, DMC (Travel Service är officiell Destination Management Company för Göteborg via Göteborgs Convention Bureau). Företaget innehar IATA licens, ställda garantier till kammarkollegiet samt innehar AAA rating och högsta kreditvärdighet hos UC.

Vad Travel Service erbjuder dig