• Boka online
  • 031-13 43 00

    mån-tor 8.30-18.00
    fre 8.30-17.00

Vi söker projektledare med inriktning på konferenser

Om företaget

Travel Service startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service till kunder i branschen genom att alltid tänka lite längre och vara lite mer ”out of the box”. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 20 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit skall vi ha skoj!

Vi sitter i supermoderna lokaler i Kopparhuset mitt på Avenyn och har en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri, vilket vi ser att även du är. Vi växer, och söker nu en ny kollega. Välkommen att söka en tjänst hos oss som projektledare med inriktning på event och konferenser!

Travel Service erbjuder företag tjänster inom fyra expertområden; Affärsresor, Mässresor, Event/Möten/Konferens och som Air Broker. Mer information hittar du här: www.travelservice.se


Dina arbetsuppgifter

Rollen som Projektledare för Event- & Konferensresor hos Travel Service innebär att identifiera, paketera och leverera kundanpassade arrangemang inom event- och konferensresor. Du kommer att sy ihop lösningar från ax till limpa med alltifrån fem deltagare till ett par hundra deltagare. Du förväntas vara relationsskaparen och kreatören i våra kundprojekt.

I din roll är det viktigt att Du är lyhörd för kundens önskemål och agerar konsultativt för att skapa möten och konferenser i världsklass. Vi nöjer oss inte med silvermedaljer.

Tjänsten är heltid.


Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av affärsresor, gärna med inriktning mot event- och konferensresor. Du måste ha erfarenhet av att arbeta med bokningssystemet Amadeus. Du är van vid att använda både interna och externa bokningssystem och du har bra koll på fakturering och siffror. Du ingår i ett team som alla arbetar självständigt och kundorienterat.

Som person är du kommunikativ och att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, ser vi som en självklarhet. Du är en person som är lösningsorienterad, serviceminded, social och positiv. Engagemang och vilja att lyckas är två ingredienser som gör att du kommer att passa in hos oss.

 

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Tjänsten är placerad på kontoret på Kungsportsavenyn i Göteborg.


Ansökan

Fyll i formuläret här intill. Glöm inte att bifoga ett personligt brev med meritförteckning och referenser.
Ansvarig för rekryteringen är Peter Lust, Travel Service, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg.
För frågor och mer info rörande tjänsten, ring Jessica Holloway på telefon 031-13 43 00.
Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

 

Travel Service i Göteborg AB är en fullservice resebyrå med experter inom Affärsresor, Eventresor, Gruppresor & Konferenser, Air Broker, Mässresor, DMC (Travel Service är officiell Destination Management Company för Göteborg via Göteborgs Convention Bureau.)

Travel Service grundades 1991 och har lyckats att expandera från ingenting till fler än 20 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Företaget innehar IATA licens, ställda garantier till kammarkollegiet samt innehar AAA rating och högsta kreditvärdighet hos UC.