• Boka online
 • 031-13 43 00

  mån-tor 8.00-18.00
  fre 8.00-17.00

Vi söker redovisningsekonom

Om företaget

Travel Service startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service genom att alltid bry oss lite extra om våra kunder. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 25 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit skall vi ha skoj!

Vi sitter i supermoderna och ljusa lokaler mitt på Avenyn i Göteborg där vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri, vilket vi ser att även du är.

Dina arbetsuppgifter

Redovisningsekonom på Travelservice innebär en nyckelroll inom bolaget och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat: 

 • Kundreskontra 
 • Leverantörskontra 
 • Bank och betalningar 
 • Fakturahantering 
 • Bokföring 
 • Avstämningar 

Tjänsten är heltid.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom redovisning, där Excel är givet och affärssystemet Antares (Microsoft Dynamics) är meriterande. 

Som person är du driven, ambitiös och trivs med högt tempo och högt i tak, där kommer även din sociala förmåga väl till pass. Du trivs med att ta eget ansvar och bekväm i din förmåga att ta egna beslut, även om du har god stöttning från ekonomiansvarig inom bolaget. Du besitter en lösningsorienterad förmåga och har en hög integritet med ödmjukhet som bas. 

Travel Service har ett härligt gäng av kompetenta och erfarna medarbetare som är specialiserade inom sitt område. Tack vare kunniga och engagerade, självgående samt lyhörda problemlösare kan vi leverera smidiga och kundunika helhetslösningar till våra kunder. Vi har ett stort nätverk i Göteborg och håller oss ständigt uppdaterade. Nu söker vi nästa pusselbit bland våra kollegor, en redovisningsekonom - Är det du? 

Vad Travel Service erbjuder dig

Som redovisningsekonom hos Travel Service kommer du att arbeta på ett expansivt bolag tillsammans med engagerade kollegor i en rolig och stimulerande arbetsmiljö där du arbetar framtids- och lösningsorienterat, allt för kundens bästa.

Tillträde

Tjänsten kommer att tillsättas omgående så urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten är placerad på kontoret på Kungsportsavenyn i Göteborg.

Ansökan

Den här rekryteringen sköts av rekryteringsföretaget Effektiv. Välkommen att ansöka via deras hemsidaAlla ansökningar hanteras konfidentiellt.

 

Travel Service i Göteborg AB är en fullservice resebyrå med experter inom Affärsresor, Eventresor, Gruppresor & Konferenser, Air Broker, Mässresor, DMC (Travel Service är officiell Destination Management Company för Göteborg via Göteborgs Convention Bureau). Företaget innehar IATA licens, ställda garantier till kammarkollegiet samt innehar AAA rating och högsta kreditvärdighet hos UC.