DESTINATION
Gör en riskbedöming av infektionssituationen på destinationen.
HOTELL
Välj ett hotell som tar smittorisken på allvar och vidtar de försiktighetsåtgärder som rekommenderas.
MÅLTID PÅ RESAN
Ta med dig något lätt att äta på resan då serviceutbudet ofta kan vara begränsat.
RÖDA DESTINATIONER
Har företaget en plan för att ta hem anställda som befinner sig i länder som med kort varsel kategoriserats som röda.
INFEKTIONSSPÅRNING
Har företaget en plan för anställda som smittas när de reser.
ATT-GÖRA-LISTA FÖR ANSTÄLLDA
Uppmuntra anställda att ta med en kopia av pass och resehandlingar samt ett europeiskt sjukförsäkringskort
LOKALA RIKTLINJER
De anställda bör få information om de lokala covid-19-regler som gäller i det land de är i eller ska till.
Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort (under ordinarie arbetstid).
Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi inom kort.
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi och bokar ett lunchmöte inom kort.