SV EN
Affärsresor031-13 43 00
Möten & Event031-719 10 00
Mässresor031-719 10 50
SV EN
Affärsresor 031-13 43 00
Möten & Event 031-719 10 00
Boka online Mässresor 031-719 10 50

Inför resan

Vi förstår vikten av att uppfylla de miljömål och krav som ditt företag har satt upp. Genom att erbjuda alternativ som främjar miljövänliga alternativ, strävar vi efter att maximera ert företags positiva inverkan på planeten.


Innan du reser är det klokt att ta del av UD:s råd och om det finns eventuell avrådan för just ditt resmål. En avrådan från UD att resa till ett land eller område är en rekommendation. Det är den enskilde resenären som fattar beslut om att avstå från att ställa in eller skjuta upp resan.


Visumservice är specialister på visumrelaterade tjänster och hanterar ansökningar till de flesta länderna. Genom ett brett nätverk av samarbetspartners över hela världen kan de erbjuda snabb behandling och effektiva lösningar.

Visumservice skräddarsyr ditt visum så att det på bästa möjliga sätt passar din resa, både när det gäller visumets giltighetstid och eventuellt om man reser in i landet på annat sätt än med flyg. Visumservice hjälper dig att skaffa de dokument du behöver inför din resa – snabbt och enkelt.


SRF:s särskilda villkor skall tillämpas vid försäljning av paketresearrangemang till näringsidkare. 


SRF:s särskilda villkor skall tillämpas vid försäljning av resetjänster till näringsidkare. 


vaccin.nu kan du som ska ut och resa se vilka hälsorisker som finns på just ditt resmål och vilket reseskydd och vaccinationer som kan behövas.


EU-kommissionen vill förbättra flygtrafiksäkerheten ännu mer i Europa. Därför har kommissionen i samråd med medlemsländernas flygsäkerhetsmyndigheter beslutat att förbjuda vissa flygbolag att bedriva verksamhet i det europeiska luftrummet. Det gäller flygbolag som har säkerhetsbrister och/eller som inte övervakas tillräckligt av myndigheterna i sina hemländer. EU-kommissionen har uppdaterat en förteckning över de flygbolag som är belagda med verksamhetsförbud inom gemenskapen.


Det Europeiska sjukförsäkringskortet är ett gratiskort som ger dig tillgång till medicinskt nödvändig, offentlig sjukvård under en tillfällig vistelse i något av de 28 EU-länderna, Island, Liechtenstein, Norge och Schweiz, enligt samma villkor och till samma kostnad (gratis i vissa länder) som de som är försäkrade i det aktuella landet. Kortet är gratis och finns att beställa från Försäkringskassan.


Resenärer till USA måste ansöka om inresetillstånd, så kallat ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senast 72 timmar före avresa. Det är passagerarens ansvar att ansöka och erhålla ett ESTA. Vid incheckning kontrolleras att du har ett godkänt ESTA från den information som avläses elektroniskt från passet. Om uppgifterna inte överensstämmer så nekas du inresa till USA.


ERV är specialister inom tjänstereseförsäkring och försäkring för utlandsplacerad personal. ERV har försäkrat tjänsteresenärer och utlandsplacerade under en lång tid och vet både vad som kan hända och vilket skydd som behövs. Teckna en reseförsäkring som täcker det som kan hända under resan.

Vill du bli uppringd

Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort (under ordinarie arbetstid).

Kontakta oss

Affärsresor
031-13 43 00
Elisabeth Boyagi
elisabeth@travelservice.se
Martti Kivimäki
martti@travelservice.se
Möten & Event
031-719 10 00
Muniba Vukcevic
muniba@travelservice.se
Ulrica Brunstedt Cristadoro
ulrica@travelservice.se
Mässresor / sälj
031-719 10 50
Kristofer Andersson
kristofer@travelservice.se
Sarah Dahlberg
sarah@travelservice.se
Linnea Dahlén
linnea@travelservice.se
Air Broker
031-134300
Eric Kronqvist Ericsson
eric.kronqvist@travelservice.se
Marknad
031-134300
Ekonomi
031-134300
Marie Skoglund
marie@travelservice.se
VD
031-134300

Skicka mejl

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi inom kort.

Får vi bjuda på lunch?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi och bokar ett lunchmöte inom kort.