SV EN
Affärsressor031-13 43 00
Möten & Event031-719 10 00
Mässresor031-719 10 50
SV EN
Affärsressor 031-13 43 00
Möten & Event 031-719 10 00
Boka online Mässresor 031-719 10 50

Producent för Grupp och Konferens

undefined
Är du en driven och kreativ person som älskar att arbeta med människor och skapa minnesvärda upplevelser? Då kan du vara den vi söker!

Travel Service är inte en vanlig resebyrå – utan vi är en av Sveriges största affärsresebyråer med över 30 års erfarenhet och en passion för att vara en av de bästa i branschen. Sedan starten 1991 har vårt huvudfokus alltid varit att leverera service genom att visa stort engagemang för våra kunder. Vårt mål är att vara en pålitlig partner genom att alltid leverera hög kvalitet och service. Vi är stolta över vår förmåga att tänka utanför boxen och leverera innovativa lösningar som inte bara uppfyller kundens behov, utan som överträffar deras förväntningar.

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång och vi försöker alltid utmana oss själva varje dag för att bli lite bättre. Vi tror på att arbeta tätt tillsammans med våra kunder, förstå deras vision och mål för att sedan skapa skräddarsydda lösningar.

Vi erbjuder:

Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på Avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra framgångar tillsammans eftersom varje person i vårt team är anledningen att vi lyckas. Vi anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen vilket skapar en unik och rolig arbetsplats.

Vårt team är uppbyggt av erfarna och kreativa personer som alla delar samma ambition att ge våra kunder marknadens bästa service. I teamet kommer du befinna dig tillsammans med kollegor som gärna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet från hela världen. Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets arbete med ledarskap- och teamutveckling säkerställer att du fortsätter utvecklas i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Som producent på Travel Service ansvarar du för att skapa produktpaket som är anpassade för varje kunds behov, utifrån deras budget och önskemål. Du kommer att jobba med att planera, koordinera, organisera och genomföra gruppresor, konferenser och event. Du kommer att vara en viktig länk mellan kunden och Travel Service. Genom din lyhördhet och detaljorienterade approach kommer du att skapa en översikt över kundens behov för att kunna skapamöten och konferenser i världsklass.

Du kommer att arbeta business-to-business, utföra grundläggande behovsanalyser, säljinriktad kommunikation och leveranser som leder till att kunderna ger högsta betyg. Du är den kreativa kraften bakom unika resor och konferenser där ditt engagemang och din nyfikenhet ger dig en varierad vardag där ingen dag är den andra lik.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:

Övrig information

Ansökan: Fyll i ansökningsformuläret.
Start: Snarast, enligt överenskommelse.
Plats: Kungsportsavenyn 33
Anställningsform: Heltid

Är du redo att ta dig an en spännande utmaning och vill vara en del av ett engagerat team? Tveka inte att söka rollen som Producent för Grupp och Konferens hos oss idag!

Ansökan

 

Vill du bli uppringd

Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort (under ordinarie arbetstid).

Kontakta oss

Affärsresor
031-13 43 00
Armina Tabakovic
armina@travelservice.se
Elisabeth Boyagi
elisabeth@travelservice.se
Lars Karlsson
lars.k@travelservice.se
Martti Kivimäki
martti@travelservice.se
Möten & Event
031-719 10 00
Muniba Vukcevic
muniba@travelservice.se
Claes Laasonen
claes@travelservice.se
Mässresor / sälj
031-719 10 50
Kristofer Andersson
kristofer@travelservice.se
Sarah Dahlberg
sarah@travelservice.se
Victoria Coté
victoria@travelservice.se
Linnea Dahlén
linnea@travelservice.se
Air Broker
031-134300
Eric Kronqvist Ericsson
eric@travelservice.se
Sven Ericsson
sven@travelservice.se
Marknad
031-134300
Annika Peterson
annika@travelservice.se
Ekonomi
031-134300
Cecilia Mohlin
cecilia@travelservice.se
Marie Skoglund
marie@travelservice.se
VD
031-134300
Lars Sandheden
lars@travelservice.se

Skicka mejl

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi inom kort.

Får vi bjuda på lunch?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi och bokar ett lunchmöte inom kort.