• Boka online
  • 031-13 43 00

    mån-tor 8.00-18.00
    fre 8.00-17.00

Vi söker trainee

Om företaget

Travel Service startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service genom att alltid bry oss lite extra om våra kunder. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 25 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit skall vi ha skoj!

Vi sitter i supermoderna och ljusa lokaler mitt på Avenyn i Göteborg där vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri, vilket vi ser att även du är.

Travel Service Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar varierande insikter i resebranschen under 6 månader. Syftet med programmet är att utveckla dig till att bli en del av vår framtid.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Trainee arbetar du sida vid sida med erfarna personer och under tiden kommer du att lära dig att hantera komplexa situationer, lösa svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig löpande kompetensutveckling och information under resan. 

Traineeprogrammet kommer att ge dig möjligheter att arbeta inom följande områden:

  • Marknadsföring
  • Försäljning
  • Produktutveckling
  • Affärsutveckling
  • Ekonomi

Tjänsten är heltid.

 

Din profil

För att lyckas som Trainee på Travel Service är det viktigt att vara kommunikativ och intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetare samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är nyfiken, ödmjuk, utåtriktad, administrativ och innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Du bör även vara flexibel och ha en förmåga att anpassa dig efter olika situationer. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

 

Vad Travel Service erbjuder dig

Som Trainee hos Travel Service kommer du att arbeta på ett expansivt bolag tillsammans med engagerade kollegor i en rolig och stimulerande arbetsmiljö där du arbetar framtids- och lösningsorienterat, allt för kundens bästa.

 

Tillträde

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad på kontoret på Kungsportsavenyn i Göteborg.

 

Ansökan

Skicka din ansökan till work@travelservice.se. Glöm inte att bifoga ett personligt brev och meritförteckning med eventuella referenser. Ansvarig för rekryteringen är Peter Lust, Travel Service, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg.

Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

 

Travel Service i Göteborg AB är en fullservice resebyrå med experter inom Affärsresor, Eventresor, Gruppresor & Konferenser, Air Broker, Mässresor, DMC (Travel Service är officiell Destination Management Company för Göteborg via Göteborgs Convention Bureau). Företaget innehar IATA licens, ställda garantier till kammarkollegiet samt innehar AAA rating och högsta kreditvärdighet hos UC.