SV EN
Affärsresor031-13 43 00
Möten & Event031-719 10 00
Mässresor031-719 10 50
SV EN
Affärsresor 031-13 43 00
Möten & Event 031-719 10 00
Boka online Mässresor 031-719 10 50

Vår verksamhet

Det självklara valet för ditt företag

Företagsrelaterande resor, möten, event och logilösningar ligger till grund för vår verksamhet. Vi tar ett helhetsgrepp kring hela arbetsprocessen från planering och bokning till effektiva betalningsmetoder, administration och statistikuppföljning. Vi månar om ett gott kundsamarbete och arbetar aktivt för att hjälpa och utveckla våra kunder efter deras önskemål och marknadens förutsättningar.

På god väg sedan 1991

Travel Service grundades 1991 som en traditionell affärsresebyrå. Genom åren har vi utvecklats och byggt upp en gedigen erfarenhet kring, hur man förnuftigt och effektivt planerar, samordnar och kontrollerar ett företags affärsresande. Idag har vi utvecklats till att vara en kompetent och integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten, konferenser, event och logilösningar med dokumenterat god förmåga att effektivt ge mer än den traditionella affärsresebyrån kan göra.

Oberoende resebyrå

Vi ser det som viktigt att poängtera att Travel Service är ett fristående bolag som inte har underliggande kopplingar till leverantörer eller har andra avtal som färgar våra förslag, tjänster och reserekommendationer till våra kunder.

Värderar ditt förtroende

Även om dina behov kan variera med allt från beställning av flyg- och tågbiljetter, till skräddarsydda konferensresor och logilösningar, så får du hos Travel Service samma uppmärksamhet och effektiva service. För oss är du viktig och vi värderar ditt förtroende och din tid högst.

Personlig service

Genom att du får en kontaktperson och bara har ett telefonnummer att ringa, underlättar vi hanteringen för dig som kund. Vi lär känna dig och dina behov och kan på så sätt snabbare komma fram till en lösning som passar just dig. Vi lägger stor vikt vid vår förmåga att sätta oss in i dina behov och förväntningar och att arbeta för att möta dessa på bästa sätt.

Kunskap och erfarenhet

Travel Service bemannas av kompetenta och erfarna medarbetare som är specialiserade inom sitt område. Tack vare kunniga och engagerade, självgående samt lyhörda problemlösare med mångårig erfarenhet av hela världen kan vi leverera smidiga och kundunika helhetslöningar till dig.

Trygghet

Travel Service utgör en trygg samarbetspartner som innehar AAA-rating och högsta kreditvärdighet hos UC samt IATA licensnummer 80 2105 2 – 4. Travel Service har även ställt garantier till Kammarkollegiet och är medlem av SRF, Svenska Resebyråföreningen.

Aktivt ISO-arbete inom kvalitet och miljö

Vi på Travel Service strävar ständigt efter att förbättra vårt sätt att arbeta och genom det utveckla såväl oss själva som våra kunder. Vi arbetar utifrån världens mest etablerade ramverk för kvalitets- och miljöledningssystem, ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004.

Genom detta arbete kan vi ta fram det bästa i vår organisation och förstå alla processer som leder fram till en förstklassig leverans av produkter och tjänster till våra kunder.

Travel Service bedriver ett aktivt miljöarbete vilket ger många fördelar, dels för Travel Service som företag i form av minskad användning av resurser och lägre kostnader för avfallshantering, men också för vår gemensamma miljö.

Medlem i Travel Support

Travel Service ingår i Travel Support, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de stordriftsfördelar som Travel Supports inköp och leverantörsavtal erbjuder. Genom Travel Support har vi tillgång till ett flertal viktiga stödtjänster som t ex branschledande online självbokningsverktyg för företag och affärsresekunder.

Vill du bli uppringd

Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort (under ordinarie arbetstid).

Kontakta oss

Affärsresor
031-13 43 00
Elisabeth Boyagi
elisabeth@travelservice.se
Martti Kivimäki
martti@travelservice.se
Möten & Event
031-719 10 00
Muniba Vukcevic
muniba@travelservice.se
Ulrica Brunstedt Cristadoro
ulrica@travelservice.se
Mässresor / sälj
031-719 10 50
Kristofer Andersson
kristofer@travelservice.se
Sarah Dahlberg
sarah@travelservice.se
Linnea Dahlén
linnea@travelservice.se
Air Broker
031-134300
Eric Kronqvist Ericsson
eric.kronqvist@travelservice.se
Marknad
031-134300
Ekonomi
031-134300
Marie Skoglund
marie@travelservice.se
VD
031-134300

Skicka mejl

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi inom kort.

Får vi bjuda på lunch?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi och bokar ett lunchmöte inom kort.